Tinglysning af skøde

Har du købt eller solgt, og har du helt styr på det juridiske indhold af købsaftalen, så du ikke har brug for køberrådgivning, men alene skal have tinglyst skøde i forbindelse med handlen, kan boligpapirer.dk naturligvis håndtere sagen.

boligpapirer.dk kan forestå tinglysning af skøde uanset om det er på vegne af køber eller sælger, og uanset om du har handlet gennem ejendomsmægler eller har handlet privat.
Skal der udover tinglysning af skøde også laves refusionsopgørelse, kan dette også klares.

Det hele ordnes professionelt, digitalt, hurtigt og let for dig.

Kontakt boligpapirer.dk allerede i dag for at høre, hvordan boligpapirer.dk kan hjælpe med tinglysning af skøde – og har du alligevel brug køberrådgivning, kan du læse mere her på siden, eller kontakte boligpapirer.dk på mail eller telefon.

Brug for rådgivning i forbindelse med din handel?

Du er altid velkommen til at kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvad boligpapirer.dk kan gøre for dig eller for personligt møde.

boligpapirer.dk’s indehaver, Brian Christensen, er uddannet ejendomsmægler og har siden 2005 arbejdet med handel af ejendomme. Det har bl.a. givet mere end 15 års erfaring som kørende ejendomsmægler (både privat og erhverv), 2 års erfaring fra dommerkontor/tinglysningsretten samt siden 2013 eget skødekontor.