Hvad er en ejerskifteforsikring?

Forsikring, der kan tegnes af køber i forbindelse med køb af fast ejendom. Forsikringen dækker i fem eller ti år. (Vælger man fem år, kan forsikringen dog forlænges til ti år). Forsikringen dækker, hvis der viser sig at være fejl og mangler ved ejendommen, som ikke er beskrevet i tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten. Ejerskifteforsikringen dækker derfor ikke fejl og mangler, der er nævnt i disse rapporter.

Det er en forudsætning, at der er udarbejdet både tilstandsrapport og elinstallationsrapport, for at der kan tegnes ejerskifteforsikring. Ejerskifteforsikring kan ikke tegnes i forbindelse med erhverv.

Brug for rådgivning i forbindelse med din handel?

Du er altid velkommen til at kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvad boligpapirer.dk kan gøre for dig eller for personligt møde.

boligpapirer.dk’s indehaver, Brian Christensen, er uddannet ejendomsmægler og har siden 2005 arbejdet med handel af ejendomme. Det har bl.a. givet mere end 15 års erfaring som kørende ejendomsmægler (både privat og erhverv), 2 års erfaring fra dommerkontor/tinglysningsretten samt siden 2013 eget skødekontor.