Køberrådgivning

Har du fundet din drømmebolig hos ejendomsmægleren, så bør du inden underskrift sørge for, at der er indføjet rådgiverforbehold i købsaftalens pkt. 11:

”Købsaftalen er i sin helhed betinget af købers rådgivers godkendelse af handlen.”

På den måde er du sikret, at du har en professionel rådgiver til at varetage dine interesser, da ejendomsmægleren udelukkende repræsenterer sælger.
Har du fået indføjet rådgiverforbehold, hvor din rådgiver skal gennemgå og godkende din handel, så er du samtidig også sikret, at hvis aftalen ikke kan accepteres – uanset grund – skal du ikke betale 1% af købesummen i godtgørelse til sælger, som køber ellers skal, hvis fortrydelsesfristen på seks hverdage udnyttes.

Mangler du en professionel køberrådgiver, så lad boligpapirer.dk klare opgaven. Her gennemgås alle dokumenter i handlen, og efterfølgende gennemgås handlens bilag med dig, så du kender indholdet i de forskellige dokumenter, så du kan føle dig tryg i din handel.

Typisk gennemgås handlen telefonisk, og erfaringen viser, at rigtig mange sætter pris på, at den telefoniske gennemgang af handlen ikke behøver at være indenfor ”normal kontortid”, men også kan være aften eller weekend.

Efterfølgende har boligpapirer.dk kontakten med ejendomsmægleren til der ikke er yderligere forhold, der skal undersøges nærmere, og handlen er endeligt godkendt. Gennemgang/udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse klares også, så hos boligpapirer.dk følges din handel hele vejen fra start til slut, og din sag afsluttes ikke, før alt er på plads med tinglyst skøde, og refusionsopgørelsen er afregnet.

Er du det mindste i tvivl i forbindelse med dit køb, kan du ganske uforpligtende kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvad boligpapirer.dk kan gøre for dig.

Køberrådgivning

Fast pris: 5.000,-

  • Gennemgang af indgået købsaftale
  • Tinglysning/gennemgang af skøde
  • Udarbejdelse/gennemgang af refusionsopgørelse

Berigtigelse (tinglysning af skøde)

(Uden gennemgang af købsaftale)

Fast pris: 3.000,-

  • Tinglysnings af skøde
  • Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Udover honorar til boligpapirer.dk skal der påregnes evt. udgift til tinglysningsafgift for skødet.