Køberrådgivning

Har du fundet din drømmebolig hos ejendomsmægleren, bør du inden du underskriver sørge for, at der er indføjet rådgiverforbehold i købsaftalens pkt. 11:

”Købsaftalen er i sin helhed betinget af købers rådgivers godkendelse af handlen.”

Med et rådgiverforbehold er du sikret, at du kan få en professionel køberrådgiver til at varetage dine interesser, da du som køber skal være opmærksom på, at ejendomsmægleren udelukkende repræsenterer og rådgiver sælger.
Har du fået indføjet rådgiverforbehold, hvor din køberrådgiver skal gennemgå og godkende din handel, så er du samtidig også sikret, at hvis aftalen ikke kan accepteres – uanset grund – skal du ikke betale 1% af købesummen i godtgørelse til sælger, som køber ellers skal, hvis fortrydelsesfristen på seks hverdage udnyttes.

Mangler du professionel køberrådgivning, så lad boligpapirer.dk håndtere sagen for dig. Her gennemgås alle dokumenter i handlen, og efterfølgende gennemgås handlens bilag med dig, så du kender indholdet af de forskellige dokumenter, så du kan føle dig tryg i din handel.

Typisk gennemgås handlen telefonisk, og erfaringen viser, at rigtig mange sætter pris på, at den telefoniske gennemgang af handlen ikke behøver at være indenfor ”normal kontortid”, men også kan være aften eller weekend.

Som din køberrådgiver har boligpapirer.dk kontakten med ejendomsmægleren gennem hele handlen, så det sikres, at alle eventuelle forhold, der skal undersøges nærmere, er afklaret, inden handlen godkendes endeligt. Gennemgang/udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse klares også, så hos boligpapirer.dk følges din handel hele vejen fra start til slut, og din sag afsluttes ikke, før alt er på plads med tinglyst skøde, og refusionsopgørelsen er afregnet – det kalder boligpapirer.dk for god køberrådgivning!

Er du det mindste i tvivl i forbindelse med dit køb, kan du ganske uforpligtende kontakte boligpapirer.dk for at høre mere om køberrådgivning, og hvordan boligpapirer.dk kan hjælpe dig.

Køberrådgivning

Fast pris: Kr. 6.000,- *

  • Gennemgang af indgået købsaftale
  • Tinglysning/gennemgang af skøde
  • Udarbejdelse/gennemgang af refusionsopgørelse

Udover honorar til boligpapirer.dk skal der påregnes evt. udgift til tinglysningsafgift for skødet.

 

* boligpapirer.dk er berettiget til 50 % af honoraret, hvis købssaftale og bilag er gennemgået med kunden, selvom handlen ikke gennemføres (skødet ikke tinglyses).