Familieoverdragelse

Om det er en villa, en ejerlejlighed, et sommerhus eller en grund, der skal overdrages til et (eller flere) nærtstående familiemedlem(mer), kan boligpapirer.dk klare opgaven.

Ved en familiehandel kan en del af eller hele købesummen bestå af f.eks. gave eller udstedelse af et privat gældsbrev. Skal der i forbindelse med overdragelsen udarbejdes gældsbrev – med eller uden rente og afdrag – så kan boligpapirer.dk også være behjælpelig med dette.

Har du spørgsmål til, hvordan en familieoverdragelse kan gennemføres på nemmeste vis, og hvad der kræves, så er du velkommen til at kontakte boligpapirer.dk.

Er du det mindste i tvivl i forbindelse med din familieoverdragelse, så kan du ganske uforpligtende kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvad boligpapirer.dk kan gøre for dig.

Familieoverdragelse

Fast pris: Kr. 7.000,- *

  • Udarbejdelse af overdragelsesaftale
  • Tinglysning af skøde
  • Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Ønskes gældsbrev udarbejdet i forbindelse med overdragelsen, tillægges der kr. 500,- i honorar.

Udover honorar til boligpapirer.dk skal der påregnes udgift til ejendomsdatarapport, evt. tilstands- og elinstallationsrapport, evt. energimærke samt tinglysningsafgift for skødet.

 

* boligpapirer.dk er berettiget til 50 % af honoraret, hvis overdragelsesaftalen er underskrevet, selvom handlen ikke gennemføres (skødet ikke tinglyses).

Download og udfyld skema