Privat handel

(uden ejendomsmægler)

Har du købt eller solgt en bolig, ejerlejlighed, sommerhus eller grund privat (f.eks. gennem Facebook eller andet selvsalg), og mangler du nu en professionel rådgiver til at lave købsaftale, tinglyse skøde og lave refusionsopgørelse, så er det boligpapirer.dk, du skal have fat i.

Det hele klares nemt, hurtigt og digitalt! Køber og sælger kan underskrive både købsaftalen og skøde elektronisk, så det hele kan klares, når det passer dig.
Endvidere kan boligpapirer.dk formidle kontakten til konsulenter i de tilfælde, hvor der ønskes udarbejdelse af tilstandsrapport, elinstallationsrapport og evt. energimærke, ligesom boligpapirer.dk også kan være behjælpelig i forbindelse med indhentelse af tilbud på ejerskifteforsikring.

Herudover sørger boligpapirer.dk naturligvis for, at både købers og sælgers bank er fuldt ud orienteret gennem hele sagsforløbet.

Du behøver således kun at henvende dig ét sted i forbindelse med din handel!

Er du det mindste i tvivl i forbindelse med din private handel, så kan du ganske uforpligtende kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvad boligpapirer.dk kan gøre for dig.

Privat handel

Fast pris: 7.500,-

  • Udarbejdelse af købsaftale
  • Tinglysning af skøde
  • Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Udover honorar til boligpapirer.dk skal der påregnes udgift til ejendomsdatarapport, evt. tilstands- og elinstallationsrapport, evt. energimærke samt tinglysningsafgift for skødet.

Download og udfyld skema