Privat handel

(uden ejendomsmægler)

Skal du købe eller sælge bolig, ejerlejlighed, sommerhus eller grund som privat handel (f.eks. gennem Facebook eller andet selvsalg), og mangler du en ejendomsmægler til at lave købsaftale, tinglyse skøde og lave refusionsopgørelse, så kontakt boligpapirer.dk.
Alt klares let og hurtigt for dig, og det hele kan ordnes digitalt.

Køber og sælger kan underskrive både købsaftale og skøde elektronisk, så det hele kan klares, når det passer dig.

boligpapirer.dk kan også formidle kontakten til konsulenter i de tilfælde, hvor der ønskes udarbejdelse af tilstandsrapport, elinstallationsrapport og evt. energimærke, ligesom boligpapirer.dk kan være behjælpelig i forbindelse med indhentelse af tilbud på ejerskifteforsikring.

Herudover sørger boligpapirer.dk naturligvis for, at både købers og sælgers bank er fuldt ud orienteret gennem hele sagsforløbet.

Så står du med en privat handel, behøver du således kun at henvende dig ét sted!

Er du det mindste i tvivl i forbindelse med din private handel, så kan du ganske uforpligtende kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvad boligpapirer.dk kan gøre for dig.

Privat handel

Fast pris: Kr. 8.000,- *

  • Udarbejdelse af købsaftale
  • Tinglysning af skøde
  • Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Ønskes sælgerpantebrev udarbejdet i forbindelse med handlen, tillægges der kr. 500,- i honorar.

Udover honorar til boligpapirer.dk skal der påregnes udgift til ejendomsdatarapport, evt. tilstands- og elinstallationsrapport, evt. energimærke samt tinglysningsafgift for skødet og evt. sælgerpantebrev.

 

* boligpapirer.dk er berettiget til 50 % af honoraret, hvis købsaftalen er underskrevet, selvom handlen ikke gennemføres (skødet ikke tinglyses).

Download og udfyld skema