boligpapirer.dk    |    Gøgeurten 34    |    7500 Holstebro    |    CVR: 34924708

   
    72 217 217
   post@boligpapirer.dk

Uden Ejendomsmægler   arrow

Handler du bolig eller grund uden brug af ejendomsmægler, så kan boligpapirer.dk hjælpe dig i processen – uanset om du køber eller sælger.

Hos boligpapirer.dk ordnes alle dokumenterne i forbindelse med handlen, dvs. at der udarbejdes købsaftale, tinglysning af det nye ejerforhold samt refusionsopgørelse.
Endvidere kan boligpapirer.dk formidle kontakten til bygningssagkyndig til at udarbejde tilstandsrapport, elinstallationsrapport og evt. energimærke, ligesom boligpapirer.dk kan indhente tilbud på ejerskifteforsikring.
Således er der kun ét sted, du behøver at henvende dig i forbindelse med din handel!

Er du det mindste i tvivl i forbindelse med din handel, så kan du uforpligtende kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig

Nederst på siden (under ‘Download’) kan du finde spørgeskema til udfyldelse, der let kan sendes direkte til boligpapirer.dk

Er du det mindste i tvivl i forbindelse med dit salg, så kan du uforpligtende kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvad du skal gøre, og hvad vi kan gøre for dig.

– o –

Under priser kan du se, hvilke ydelser boligpapirer.dk tilbyder, men du er naturligvis også velkommen til at kontakte boligpapirer.dk ganske uforpligtende for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Nederst på siden (under ‘Download’) kan du ligeledes finde spørgeskemaer, som du kan udfylde og sende på mail til boligpapirer.dk på post@boligpapirer.dk, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.