boligpapirer.dk    |    Gøgeurten 34    |    7500 Holstebro    |    CVR: 34924708

   
    72 217 217
   post@boligpapirer.dk

Profil   arrow

boligpapirer.dk beskæftiger sig med tinglysning samt godkendelse/gennemgang og udarbejdelse af købsaftaler i forbindelse med handel med fast ejendom for private. Hvad enten det drejer sig om køb eller salg, med eller uden medvirkende ejendomsmægler, skilsmisse, køb eller salg af anpart i ejendom eller familieoverdragelse, så er boligpapirer.dk det rette sted at henvende sig.

boligpapirer.dk’s indehaver, Brian Christensen, der er uddannet ejendomsmægler, har siden 2005 arbejdet med handel af ejendomme. Det har bl.a. givet mere end 10 års erfaring som ejendomsmægler (både privat og erhverv), 2 års erfaring fra dommerkontor/tinglysningsretten samt siden 2012 ved skødekontor. Her er derfor stor erfaring i forbindelse med handel med fast ejendom, og med denne store erfaring tilbyder boligpapirer.dk at gennemgå din købsaftale med alle dens bilag for eventuelle fejl, mangler eller faldgruber.

boligpapirer.dk's indehaver Brian Christensen

boligpapirer.dk’s indehaver Brian Christensen

Selvom boligpapirer.dk fysisk er beliggende i Holstebro, løses her sager i hele Danmark, da den primære sagsgang foregår pr. mail og telefon. Du er dog også velkommen til at kontakte boligpapirer.dk for et personligt møde.